Zie hier de contactgegevens van HanVos Warmtetechniek
Nieuwlandparc 309B
2952 DD Alblasserdam

CV Ketels

Uw CV ketel is van essentieel belang voor de warmte- en warmwatervoorziening in uw woning. Mits uw CV ketel goed wordt onderhouden, gaat het toestel ongeveer vijftien jaar mee. Het is raadzaam om niet te lang te wachten met het vervangen van uw CV ketel; dit zorgt in veel gevallen alleen maar voor frustraties en onnodige reparatiekosten. Ook als u niet tevreden bent over de prestaties van uw huidige CV ketel, kan het de moeite waard zijn om over te gaan tot de aanschaf van een nieuw exemplaar. HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is gespecialiseerd in CV ketels en vertelt u graag wat meer over de voordelen van een nieuwe CV ketel. Kijken welke CV ketel bij u past? Gebruik onze Ketelkiezer!

Alle onderstaande prijzen zijn inclusief installatie en BTW.
Nefit
Proline Nxt CW3
Nefit
Proline Nxt CW4
Nefit
Proline Nxt CW5
Nefit
Trendline II CW4
Nefit
Trendline II CW5
Nefit
Trendline Aquapower II Plus HRC25
Nefit
Trendline Aquapower II Plus HRC30
Intergas
Kombi Kompakt HRE 24/18 CW3 A
Intergas
Kombi Kompakt HRE 28/24 CW4 A
Intergas
Kombi Kompakt HRE 36/30 CW5 A
Intergas
Kombi Kompakt HRE 36/48 CW5 A
Intergas
Kombi Kompakt HReco 24 CW3
Intergas
Kombi Kompakt HReco 30 CW4
Intergas
Kombi Kompakt HReco 36 CW5
Remeha
Tzerra Plus CW3
Remeha
Tzerra Plus CW4
Remeha
Tzerra Plus CW5
Remeha
Avanta CW3
Remeha
Avanta CW4
Remeha
Avanta CW5
Remeha
Calenta CW4
Remeha
Calenta CW5
Remeha
Calenta CW6
Vaillant
Ecotec classic CW3
Vaillant
Ecotec classic CW4
Vaillant
Ecotec classic CW5
Vaillant
Ecotec plus CW3
Vaillant
Ecotec plus CW4
Vaillant
Ecotec plus CW5
Vaillant
Ecotec plus CW5+
Vaillant
Ecotec plus CW6
Itho Daalderop
Comfort Classic CW6 24/80+
Itho Daalderop
Comfort Classic CW6 38/80+
AWB
ThermoElegance Advance CW3
AWB
ThermoElegance Advance CW4
AWB
ThermoElegance Advance CW5
Atag
A-serie A203C CW3
Atag
A-serie A244EC CW4
Atag
E-serie E325EC CW5
Atag
Q-serie Q25C CW4
Atag
Q-serie Q38C CW5
Atag
Q-serie Q42C CW6
Atag
Q-serie 51C CW6

We staan er meestal niet bij stil, maar de CV-ketel is van grote invloed op ons wooncomfort. HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is hét adres voor CV-ketels en alles dat daarbij komt kijken. Op deze pagina vertellen we u wat meer over onze producten en diensten.


Wat u moet weten over CV-ketels

Uw CV-ketel is van essentieel belang voor de warmte- en/of warmwatervoorziening in uw woning. De gemiddelde CV-ketel gaat, afhankelijk van hoe goed deze wordt onderhouden, ongeveer vijftien jaar mee. Het tijdig vervangen van uw CV-ketel is belangrijk om storingen en onnodige reparatiekosten te voorkomen. Bovendien kan de aanschaf van een nieuwe CV-ketel een flinke besparing van uw maandelijkse energiekosten opleveren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek levert kwalitatief hoogwaardige CV-ketels van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Uiteraard kunnen we bij elke CV-ketel ook een passende thermostaat leveren. Maar wij zijn u ook graag van dienst bij het installeren, onderhouden, repareren en vervangen van uw CV-ketel. Ook bieden wij u de mogelijkheid om bij de aanschaf van een nieuwe ketel direct een onderhoudscontract aan te schaffen. Hiervoor betaalt u een vast laag bedrag per maand, en bent u altijd verzekerd van een goed functionerende, zuinige en veilige verwarmingsinstallatie. Verder bieden wij de mogelijkheid tot het leasen van een CV-ketel.

Ja, ik wil graag meer weten over CV-ketels!

HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is gespecialiseerd in CV-ketels en alles dat daarbij komt kijken. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bij storingen aan uw CV-ketel raden we u aan om ons even te bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351. Wilt u direct weten welke CV-ketel het beste bij u past? Maak dan gebruik van onze Ketelkiezer!

Hulp nodig bij de keuze van uw CV-ketel?

In slechts 4 stappen heeft u advies over welke CV ketel perfect past bij uw woning