Centrale verwarming

Centrale verwarming is nog altijd het meest gebruikte verwarmingssysteem in woningen. Daarbij is het ook vaak de voordeligste optie.

Wat u moet weten over centrale verwarming

Centrale Verwarming, doorgaans afgekort tot CV, is een verwarmingssysteem dat bestaat uit een CV-ketel, een thermostaat, radiatoren en leidingen. De CV-ketel zorgt dat het water wordt opgewarmd. Wanneer de verwarming middels de thermostaat wordt ingeschakeld, wordt het warme water via de leidingen naar de radiatoren gepompt. Zo worden de ruimtes verwarmd. Wanneer het water is afgekoeld, wordt het weer teruggevoerd naar de CV-ketel, waar het opnieuw verwarmd kan worden. In de meeste woningen zorgt de CV-ketel niet alleen voor de verwarming, maar ook voor de warmwater voorziening. In dat geval spreken we van een combiketel. Dergelijke moderne CV-ketels kunnen overigens ook worden aangesloten op een vloerverwarmingssysteem.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in centrale verwarming. Wij kunnen oude verwarmingssystemen aanleggen en bestaande verwarmingssystemen vervangen. Ook voor het repareren en onderhouden van de CV-ketel en het waterzijdig inregelen van de radiatoren kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een eigen adviesbureau, en alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen gecertificeerde vakmensen. U bent dus altijd verzekerd van een gedegen eindresultaat!

Ja, ik wil graag meer weten over centrale verwarming!

Heeft u vragen met betrekking tot centrale verwarming of wilt u direct een centrale verwarming offerte aanvragen, neemt u dan gerust contact op met HanVos Warmtetechniek. U kunt een bericht sturen via het contactformulier of ons bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!