Loodgieterswerk

Het correct functioneren van uw CV-installatie van essentieel belang voor uw wooncomfort. Wanneer u onverwachts met een lekkage te maken krijgt, dan moet het probleem natuurlijk zo snel mogelijk worden opgelost. Gelukkig kunt u ook voor loodgieterswerk altijd terecht bij HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam!

Reparaties

HanVos Warmtetechniek is dé specialist op het gebied van CV-installaties. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat wij ook mensen in dienst hebben die opgeleid zijn voor uiteenlopende loodgieterswerkzaamheden. Heeft u te maken met een kapotte waterleiding, een verstopte afvoer of een lekkende wasmachinekraan? Dan is het zaak dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Neemt u vooral contact met ons op, we helpen u graag!

Aanleg en onderhoud

Naast het uitvoeren van reparaties verzorgen wij tevens het de aanleg van diverse installaties. Om ervoor te zorgen dat alle installaties naar behoren blijven functioneren, is het belangrijk dat er eens in de zoveel tijd preventief onderhoud wordt uitgevoerd. HanVos Warmtetechniek biedt u de mogelijkheid om een onderhoudsabonnement af te sluiten op het werk dat wij bij u aangelegd hebben. Zo kan er direct worden ingespeeld op eventuele defecten, en bent u altijd verzekerd van een goed werkende en veilige installatie.

Legionella preventie

Legionella is een gevaarlijke bacterie die kan ontstaan wanneer er (tijdelijk) geen waterdoorstroming mogelijk is. Dit gebeurd bijvoorbeeld in situaties waarbij een sanitaire voorziening langere tijd niet is gebruikt, of bij een verwaarloosde verstopte afvoer. De bacterie verspreid zich via kleine waterdruppeltjes. Wanneer deze druppeltjes ingeademd worden, loopt u het risico op Legionella besmetting, waardoor u erg ziek kunt worden. Dit moet uiteraard voorkomen worden, en daarom kunt u ook bij ons terecht voor Legionella preventie. Twijfelt u over de veiligheid van uw watersysteem, neem dan het zekere voor het onzekere en schakel HanVos Warmtetechniek in voor het uitvoeren van een Legionella onderzoek. 

Ja, ik wil graag meer weten over loodgieterswerk!

Indien u nog vragen heeft met betrekking tot loodgieterswerk, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct een afspraak inplannen? U kunt ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!