Service

cv-ketel storing, stuk of behoefte aan onderhoud? bel HanVos Warmtetechniek

Bij HanVos Warmtetechniek hechten we veel waarde aan een goede service. U kunt zowel voor onderhoud als voor reparatiewerkzaamheden bij ons terecht!

Reparatiewerkzaamheden

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u geconfronteerd wordt met een storing aan uw CV-ketel. Dat is erg vervelend, want als uw ketel het niet meer doet heeft u geen verwarming en geen warm water! Gelukkig kunt u altijd nog terecht bij HanVos Warmtetechniek. Wij werken samen met gecertificeerde CV-monteurs die uw CV-ketel snel weer aan de praat kunnen krijgen. Heeft u te maken met een storing, neemt u dan telefonisch contact met ons op; op die manier kunnen wij u sneller van dienst zijn en direct een monteur naar u toe sturen.

Het belang van onderhoud

Een CV-ketel draait in een jaar ongeveer 3.000 tot 4.000 uur. De slijtage is te vergelijken met een auto die 250.000 kilometer heeft gereden. Na zoveel kilometer bent u met de auto al langs de garage geweest voor een onderhoudsbeurt. Uw ketel heeft ook onderhoud nodig. Door uw ketel regelmatig te laten controleren voorkomt u onnodig gasverbruik, beperkt u de kans op storingen en gaat uw ketel bovendien langer mee. Maar het belang van onderhoud heeft niet alleen te maken met energiezuinigheid en comfort; het gaat ook om uw veiligheid. Slecht onderhouden CV-ketels veroorzaken een verhoogd risico op koolmonoxidevergiftiging. Dit is schadelijk voor uw gezondheid en kan in sommige gevallen zelfs fataal zijn. Kortom: zorg dat uw CV-ketel tijdig zijn onderhoudsbeurt krijgt. Zo voorkomt u onnodig gasverbruik en zorgt u voor een veilig en comfortabel warm huis.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek biedt u de mogelijkheid om bij de aankoop van een nieuwe CV-ketel direct een onderhoudsabonnement af te sluiten. U betaalt dan een vast, laag bedrag per maand, en ontvangt automatisch bericht van ons wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. U kunt vervolgens een afspraak inplannen met één van onze CV-monteurs, op een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt. Bovendien heeft u met een onderhoudscontract ook altijd een monteur achter de hand in het geval dat u onverhoopt toch met een storing te maken krijgt. Met regelmatig CV-onderhoud blijft u verzekerd van een veilig en warm huis!

Ja, ik wil meer weten over service en onderhoud!

Heeft u nog vragen met betrekking tot service en onderhoud van uw CV-ketel, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct een afspraak inplannen, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!