CV-ketel installateur in Dordrecht e.o.

Bent u zich aan het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe CV-ketel of bent u op zoek naar een vakkundige CV-ketel installateur in Dordrecht of omstreken? HanVos Warmtetechniek is de specialist die u zoekt!

Onze diensten

HanVos Warmtetechniek is het adres voor het installeren, vervangen, repareren en onderhouden van CV-ketels bij zowel particulieren als bedrijven. Ook voor het plaatsen van een compleet verwarmingssysteem (inclusief CV-ketel, radiatoren, thermostaat en leidingwerk) zijn wij u graag van dienst. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment aan CV-ketels van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Uiteraard kunnen wij voor al onze CV-ketels ook een geschikte thermostaat leveren. Ook de installatie van een slimme thermostaat behoort tot de mogelijkheden.

Ons werkgebied

Wij bedienen de volgende wijken en buurten in de gemeente Dordrecht:

De historische binnenstad, 19e-eeuwse Schil, Oud-Krispijn, Nieuw-Krispijn, Land van Valk, Indische Buurt en Vogelbuurt, Staart-West, Staart-Oost, Wielwijk, Crabbehof, Zuidhoven, Sterrenburg 1, Sterrenburg 2, Sterrenburg 3, Dubbeldam, Stadspolder, Vissershoek, Oudelandshoek, Industriegebied Staart en Industriegebied West.

Ja, ik zoek een CV-ketel installateur in Dordrecht!

HanVos Warmtetechniek is dé CV-ketel installateur van Dordrecht en omstreken. Heeft u vragen over CV-ketel service of onderhoud, of behoefte aan advies met betrekking tot de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel, neemt u dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!