CV-ketel installateur in Sliedrecht e.o.

U heeft behoefte aan een vakkundige CV-ketel installateur in Schiedam of omstreken? HanVos Warmtetechniek is de specialist die u zoekt!

Wat u moet weten over CV-ketels

Er is tegenwoordig heel veel keus op het gebied van CV-ketels, dus de kans is groot dat u door de bomen al snel het bos niet meer ziet. Misschien bent u geneigd om gewoon de goedkoopste ketel te kiezen, maar houdt u er rekening mee dat u dan uiteindelijk niet altijd goedkoper uit bent. Het is vaak beter om te investeren in een zuinige CV-ketel die u helpt om op uw energiekosten te besparen. Het belangrijkste is echter dat u een ketel kiest die past bij uw specifieke woonsituatie; de CV-ketel moet voldoende vermogen hebben om uw hele woning te kunnen verwarmen en warm water te leveren wanneer u daarom vraagt.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek is het adres voor het installeren, vervangen, repareren en onderhouden van CV-ketels. U kunt tevens bij ons terecht voor het aanleggen van een complete CV-installatie inclusief ketel, thermostaat, radiatoren en leidingen. Wij leveren een zeer breed assortiment CV-ketels van Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een betrouwbare kwaliteit! Uiteraard kunnen wij voor al onze CV-ketels ook een geschikte thermostaat leveren.

Ja, ik zoek een CV-ketel installateur in Schiedam!

HanVos Warmtetechniek is dé CV-ketel installateur van Schiedam en omstreken. Heeft u vragen over CV-ketel reparaties of onderhoud? Of wilt u graag een deskundig advies met betrekking tot de aanschaf en installatie van een nieuwe CV-ketel? Neemt u dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan u graag te woord. Uiteraard kunt u ook altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!