CV-ketel installeren

U heeft een nieuwe CV-ketel aangeschaft, maar dan bent u er nog niet. De ketel moet natuurlijk ook nog geïnstalleerd worden! HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is u hierbij graag van dienst.

Wat u moet weten over een CV-ketel installeren

Het is van essentieel belang dat uw nieuwe CV-ketel op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Dit vergt de nodige kennis en ervaring. Daarom raden we u aan om voor de installatie van uw CV-ketel altijd een expert in te schakelen! Een vakkundige installatie is overigens niet alleen een vereiste voor uw eigen veiligheid, maar ook voor uw verzekering. Mocht er ooit iets misgaan, dan loopt u het risico dat uw verzekering niet uitkeert als blijkt dat u zelf de CV-ketel heeft aangesloten.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij HanVos Warmtetechniek werken we uitsluitend samen met gecertificeerde CV-monteurs, die allemaal werken volgens de meest recente richtlijnen. Daarbij zijn we aangesloten bij Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat uw nieuwe CV-ketel op vakkundige wijze wordt geïnstalleerd. Ook zorgen wij dat de CV-ketel meteen goed wordt ingeregeld. Dat wil zeggen dat de monteur zorgt dat alle radiatoren van de juiste doorstroom van warm water worden voorzien. Bovendien kunt u, door de installatie door ons uit te laten voeren, profiteren van een garantie op de CV-ketel installatie.

Ja, ik wil graag een CV-ketel laten installeren!

Voor de installatie van uw CV-ketel bent u bij HanVos Warmtetechniek aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over een nieuwe CV-ketel installeren, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct een afspraak inplannen, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer
078 - 645 1351.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!