HR-ketel kopen

Heeft uw oude VR-ketel het begeven? Dan is dit het perfecte moment om over te stappen op een zuinige HR-ketel!

Een nieuwe HR-ketel kopen

Een HR-ketel is een investering waar u de komende 15 jaar profijt van moet kunnen hebben. Neemt u daarom de tijd om een weloverwogen beslissing te maken. U doet er goed aan om niet alleen naar de aankoopprijs van de ketel te kijken. Welke HR-ketel het beste bij u past is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij kunt u denken aan het soort woning dat u heeft, de isolatie van uw woning, het woonoppervlak en uw behoefte om op meerdere plekken tegelijk warm water te kunnen tappen. Ook het energielabel is een belangrijk aandachtspunt. Een goedkope VR-ketel lijkt wellicht aantrekkelijk, maar vaak bent u op de lange termijn veel goedkoper uit als u iets meer investeert in een HR-ketel met een A-label; daar bespaart u namelijk veel meer energie mee!

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek is officieel dealer van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Vraagt u zich af welke HR-ketel het best past bij uw persoonlijke situatie? Loop in dat geval onze Ketelkiezer door. U beantwoordt een paar simpele vragen die betrekking hebben op uw woonsituatie, en krijgt vervolgens direct een overzicht te zien van de combiketels die het beste bij u passen. Voor een deskundig advies op maat kunt u uiteraard ook even contact met ons opnemen. Wij kunnen dan meteen de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. Natuurlijk kunnen onze CV-monteurs ook de installatie van uw nieuwe HR-ketel verzorgen. En om altijd verzekerd te zijn van een optimaal werkende, veilige en zuinige HR-ketel, bieden wij u de mogelijkheid om bij aankoop direct een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Ja, ik wil een HR-ketel kopen!

Wilt u graag meer informatie over een HR-ketel kopen, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 078 - 645 1351.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!