Nieuwe mechanische ventilatie box

Mechanische ventilatie
Itho CVE-S ECO SP

Nu voor slechts €375,-

 

De CVE-S ECO SP van het merk Itho Daalderop is een nieuwe mechanische ventilatie box, die speciaal is ontwikkeld voor het ventileren van vochtige ruimtes zoals de badkamer, de keuken en het toilet. Met deze ventilatie box bent u niet alleen verzekerd van een constante toevoer van frisse en gezonde lucht in huis, maar ook van een flinke besparing op uw energiekosten. Dankzij de gelijkstroommotoren is deze mechanische ventilatie box in staat zichzelf terug te verdienen; de besparing ten opzichte van een verouderde mechanische ventilatie box met een wisselstroommotor is gemiddeld €63 per jaar. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk!

 

De voordelen van de Itho CVE-S ECO SP

  • Meest toegepaste ventilatiebox

  • Verbruikt tot 83% minder energie dan ventilatoren met wisselstroom

  • Toepasbaar in elke situatie

  • Bewezen, betrouwbaar en stil

  • De ventilatiebox is te bedienen met radiografische bediening. Dit is een kleine afstandsbediening die u overal in huis kunt plaatsen en gebruiken.
    De afstandsbediening is optioneel en kost €89,- extra.

 

Ja, ik wil graag meer weten over deze mechanische ventilatie box!

Wilt u graag meer informatie over de CVE-S ECO SP van Itho Daalderop? Of wilt u direct profiteren van deze aantrekkelijke aanbieding en een exemplaar bestellen? Neemt u dan contact op met HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. U kunt overigens ook bij ons terecht voor het onderhoud en de reiniging van uw ventilatie systeem.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!