Goedkope CV ketel

Is uw oude CV-ketel aan vervanging toe en bent u daarom op zoek naar een goedkope CV-ketel?  HanVos Warmtetechniek heeft al ruim 25 jaar ervaring in de CV-ketel branche en kan u helpen om te vinden wat u zoekt!

Wat u moet weten over goedkope CV-ketels

HanVos Warmtetechniek biedt u een uitgebreid assortiment met diverse CV-ketels aan. U heeft de keuze uit de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Daarmee bent u altijd verzekerd van een betrouwbare kwaliteit!

De aanschafprijs van een nieuwe CV-ketel loopt uiteen van €1300,- tot boven de € 3000,-. Er is dus voor elk budget een CV-ketel te vinden! Als specialist op het gebied van CV-ketels willen we echter wel benadrukken dat de prijs niet de beslissende factor moet zijn. Zaken als garantiebepaling, energiezuinigheid, geluidsniveau en warmwater comfort zijn minstens zo belangrijk als de prijs van de CV-ketel.

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

Mocht de investering van een goedkope CV-ketel toch teveel voor u zijn, informeert u dan naar de mogelijkheden tot financiering. HanVos Warmtetechniek biedt u namelijk ook de mogelijkheid om een CV-ketel te leasen. Daarbij kunnen wij de installatie van uw CV-ketel voor u verzorgen, en bieden wij u de mogelijkheid tot het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw CV-ketel.

Ja, ik wil graag een goedkope CV-ketel aanschaffen!

Voor een deskundig advies en een goedkope CV-ketel die aansluit bij uw wensen en behoeften bent u bij HanVos Warmtechniek aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe CV-ketel, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Liever telefonisch contact? Bel ons gerust op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!