Combiketel

HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is dé specialist op het gebied van combiketels. Op deze pagina vertellen we u wat meer over onze producten en diensten. 

Wat is een combiketel?

Een combiketel is een CV-ketel en boiler in één systeem. Dat betekent dat een combiketel zowel voor uw verwarming als voor uw warme water zorgt. Dit scheelt u niet alleen ruimte, maar ook kosten. U hoeft nu namelijk maar in één systeem te investeren in plaats van twee.

Onze combiketels

Bij HanVos Warmtetechniek hechten wel veel waarde aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Daarom leveren wij uitsluitend kwalitatief hoogwaardige combiketels van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Wij kunnen voor elke woonsituatie en elk budget een passende combiketel leveren! Wilt u direct weten welke combiketel het beste bij u past? Maak dan gebruik van onze Ketelkiezer!

Wat wij verder voor u kunnen betekenen

Ons bedrijf is natuurlijk niet alleen maar leverancier van combiketels. We zijn u ook graag van dienst bij het installeren, onderhouden en repareren van uw combiketel. Ook bieden wij u de mogelijkheid om bij de aanschaf van een nieuwe combiketel direct een onderhoudscontract af te sluiten. Hiervoor betaalt u een vast laag bedrag per maand, en bent u altijd verzekerd van een goed functionerende, zuinige en veilige verwarmingsinstallatie. HanVos Warmtetechniek biedt u een totaalpakket!

Ja, ik wil meer weten over combiketels!

HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam is al jaren gespecialiseerd in combiketels. Indien u behoefte heeft aan meer informatie, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bent u benieuwd naar de kosten voor een combiketel? Bekijk ons combiketel aanbod voor een indicatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!