HR-ketel offerte

Het tijdig vervangen van de HR-ketel is niet alleen noodzakelijk als u voorzien wil blijven van een aangename warmtestroom en binnentemperatuur. U kunt met een nieuwe HR-ketel namelijk ook een mooie besparing op uw energierekening realiseren!

Welke HR-ketel past bij mij?

Als u ons aanbod HR-ketels al heeft bekeken, dan heeft u gezien dat er behoorlijk wat verschil zit in de prijzen van de verschillende ketels. Die verschillen hebben te maken met verschillende factoren, waaronder het vermogen, de tapcapaciteit, de energiezuinigheid en de garantievoorwaarden. Het spreekt voor zich dat een groot huishouden meer kwijt is aan een HR-ketel dan iemand die in een kleine studio woont; zij hebben nu eenmaal een ketel met meer vermogen nodig.

Vraagt u zich af welke HR-ketel het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie en wat de kosten van zo’n ketel zijn? Maak dan gebruik van onze Ketelkiezer! U kunt ook één van onze experts om een deskundig advies vragen; wij kunnen dan ook meteen de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek biedt u de mogelijkheid een scherpe offerte aan te vragen voor een nieuwe HR-ketel. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Het aanvragen van een HR-ketel offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets! Natuurlijk vergt een HR-ketel een investering. Wij begrijpen dat niet iedereen de financiële ruimte heeft om in één keer een dergelijk bedrag neer te tellen. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot het leasen van een HR-ketel. U betaalt dan een vooraf vastgesteld bedrag per maand, en kunt zo uw HR-ketel in termijnen aflossen. Uiteraard kunnen wij ook de levering en de installatie van uw nieuwe HR-ketel voor u verzorgen. Tevens bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan.

Ja, ik wil graag een HR-ketel offerte aanvragen!

Wilt u graag direct een vrijblijvende HR-ketel offerte aanvragen, dan kunt u zowel telefonisch als via e-mail contact met ons opnemen. Vul het contactformulier in of geef ons even een belletje op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!