Installatiewerk

Moet er installatiewerk worden verricht? De vakmensen van HanVos Warmtetechniek zijn u graag van dienst!

Het belang van een goede installateur

De aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe CV-ketel vergt een behoorlijke investering. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat sommige mensen zelf willen proberen een nieuwe ketel te installeren, in de hoop te kunnen besparen op installatiekosten. Dit brengt echter behoorlijk wat risico’s met zich mee. De installatie van een dergelijk complex systeem vereist de nodige kennis en ervaring. Een verkeerde installatie kan zorgen voor een verhoogd risico op lekkage en koolmonoxidevergiftiging, met alle gevolgen van dien. Daarbij kan een professionele installateur ervoor zorgen dat uw radiatoren direct waterzijdig worden ingeregeld en uw ketel zo zuinig mogelijk met energie omgaat. Probeer het niet zelf te doen maar laat het installatiewerk over aan een expert. De monteurs van HanVos Warmtetechniek hebben veel ervaring met installatiewerk en kunnen u een hoop tijd, moeite, frustraties en onnodige kosten besparen.

Onze diensten op het gebied van installatiewerk

Bij HanVos Warmtetechniek staat u als klant centraal. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende installatiewerkzaamheden. Onze specialiteit ligt bij het onderhouden van gastechnische toestellen, en dan met name CV-ketels. Maar ook het installeren, vervangen en onderhouden van complete centrale verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen is geen enkel probleem. Wij hebben uitsluitend gediplomeerd en vakkundig personeel in dienst, en zijn aangesloten bij Uneto-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. 

Ja, ik wil graag iemand inschakelen voor installatiewerk!

Heeft u vragen over onze diensten met betrekking tot installatiewerk, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak inplannen, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!