Complete installatie

HanVos Warmtetechniek BV, Hanvos Solartechniek BV en Hanvos Elektratechniek hebben zich gespecialiseerd in het leveren en installeren van een complete woning installaties.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Met een complete installatie bedoelen we alles wat er nodig is om uw woning van verwarming en warm water te voorzien. Dat wil zeggen de CV-ketel, het leidingwerk, radiatoren of vloerverwarming, regeling, koudwaterleidingen, warmwaterleidingen, elektratechniek en eventueel zonnetechniek (denk bijvoorbeeld aan een zonneboiler om uw water te verwarmen). Ook een compleet ventilatiesysteem met een ventilatie box is geen enkel probleem. Hetzelfde geldt voor het vervangen van bitumen dakbedekking. Daarbij zijn wij in staat om vakkundig de elektra aan te leggen of een VPE-systeem te plaatsen. Wij hebben een ruime ervaring en al enkele duizenden van de bovengenoemde installaties gemaakt.

 

Onze merken

Wij leveren de volgende merken:

Radiatoren: Delonghi, Radson, Jaga en Brugman.

Ketels: Nefit Intergas, Vaillant, Atag, AWB, Vaillant en Remeha.

Elektra: ABB, Attema, Holec, Hager en Schneider.

Zonnepanelen: Sharp, Yingly, Solar Frontier, Orange en Sunrise.

Omvormers: SMA, Mastervolt, Steca, Growatt, SolarEdge, Enecsys en alle overige A-merken.

 

Kosten van een complete installatie

Bij een woning van 80 tot 100 m2 kost een complete CV-installatie ongeveer: € 4400,-.

Bij een woning van 101 tot 150 m2 kost een complete CV-installatie ongeveer: € 5300,-.

Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen over de mogelijkheden en een offerte op maat voor u op te stellen. Wij beschikken over een eigen adviesbureau en voeren alle werkzaamheden met eigen mensen uit.

 

Ja, ik wil graag meer weten over complete installaties!

Voor een deskundig advies en een passende offerte die aansluit bij uw leefsituatie en wensen bent u bij HanVos Warmtechniek aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot de mogelijkheden, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Liever direct een afspraak inplannen? U kunt ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!