Combiketel kopen

Overweegt u om een combiketel te kopen? Bij HanVos Warmtetechniek in Alblasserdam bent u verzekerd van een ruim aanbod en een uitstekende service!

Waarom een combiketel kopen?

Heeft u nog een ouder systeem bestaande uit een aparte CV-ketel en een boiler? Dan is de aankoop van een combiketel zeker aan te raden. Met een combiketel heeft u namelijk één systeem dat voorziet in zowel uw warme water als uw verwarming. Als u wel al in het bezit bent van een combiketel, maar deze verouderd is of de prestaties niet meer van het gewenste niveau zijn, dan kunnen wij u een moderne combiketel bieden waarmee u flink kunt besparen op uw energiekosten. U kunt uw investering dus al vrij snel weer terugverdiend hebben!

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek is officieel dealer van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Vraagt u zich af welke combiketel het beste bij u past? Loop in dat geval onze Ketelkiezer door. U beantwoordt een paar simpele vragen die betrekking hebben op uw woonsituatie, en krijgt vervolgens direct een overzicht te zien van de combiketels die het beste bij u passen. Voor een deskundig advies op maat kunt u ook contact met ons opnemen. Wij kunnen dan meteen de investering en besparingsmogelijkheden voor u in kaart brengen. Behalve de levering van uw combiketel kunnen wij uiteraard ook de installatie verzorgen. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om bij de aanschaf van een nieuwe combiketel direct een onderhoudscontract af te sluiten.

Ja, ik wil een combiketel kopen!

Wilt u graag meer informatie over een combiketel kopen of direct een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. We zijn tevens telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 078 - 645 1351.

 

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!