CV-ketel vervangen

Er komt een dag dat u uw oude CV-ketel moet laten vervangen. Misschien omdat deze kapot is, of omdat hij simpelweg ‘op’ is. Gelukkig kunt u altijd terecht bij HanVos Warmtechniek.

 

Wat u moet weten over een CV-ketel vervangen

Een CV-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Daarna zal hij, afhankelijk van hoe goed hij is onderhouden, steeds vaker kuren gaan vertonen. U wilt natuurlijk voorkomen dat u plotseling in de kou komt te zitten. Een tijdige vervanging van uw ketel is dan ook zeker aan te raden. Maar het vervangen van uw ketel kan ook met het oog op energiebesparing aan worden geraden. Is uw huidige CV-ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas en stroom. De techniek heeft niet stil gestaan, en moderne CV-ketels zijn aanzienlijk zuiniger dan de exemplaren die 15 jaar geleden op de markt werden gebracht. Met de aankoop van een nieuwe CV-ketel kunt u jaarlijks zo’n 15% of meer op uw stookkosten besparen!

 

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek is officieel dealer van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Wij kunnen voor elke woonsituatie een passende CV-ketel leveren. Wilt u direct weten welke CV-ketels het beste bij u passen? Gebruik dan onze Ketelkiezer! U beantwoordt een aantal simpele vragen over uw persoonlijke situatie en krijgt direct een overzicht van geschikte CV-ketels. Uiteraard kunnen onze experts u ook van een deskundig advies voorzien.

 

Ja, ik wil graag mijn CV-ketel vervangen!

Voor een deskundig advies en een passende aanbieding die aansluit bij uw leefsituatie en wensen bent u bij HanVos Warmtechniek aan het juiste adres. Indien u nog vragen heeft met betrekking tot het vervangen van uw CV-ketel, vult u dan het contactformulier in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wilt u direct een afspraak inplannen, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351.

 

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!