CV-ketel installateur in Alblasserdam e.o.

HanVos Warmtetechniek is dé CV-ketel installateur in Alblasserdam en omstreken. Ons bedrijf is al ruim 25 jaar gespecialiseerd in CV-installaties.

Tijd voor een nieuwe CV-ketel?

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel vergt een investering. En als uw huidige ketel het nog doet, stelt u die investering wellicht het liefst zo lang mogelijk uit. Maar dat is niet altijd de beste strategie. Met een nieuwe CV-ketel bent u waarschijnlijk goedkoper uit. Verouderde CV-ketels zijn namelijk veel minder zuinig dan de nieuwere modellen. Wij hebben exemplaren met een rendement van meer dan 100%! Behalve het feit dat u met een nieuwe ketel flink op uw energiekosten gaat besparen, kunt u ook de reparatie- en onderhoudskosten voor uw oude ketel wegstrepen. U kunt uw investering dus binnen afzienbare tijd weer terugverdiend hebben.

Eindeloos veel mogelijkheden

Bent u een oudere woning aan het verbouwen? Dan is het aan te raden om ook eens verder te kijken naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verwarming. Behalve radiatoren kunt u ook overwegen om over te stappen op vloerverwarming. Met vloerverwarming kunt u niet alleen profiteren van een hoog rendement, u kunt ook de ruimtes in huis veel gelijkmatiger en nauwkeuriger verwarmen. Daarbij vinden veel mensen het ook prettiger dat de verwarming niet zichtbaar is. Wilt u weten of vloerverwarming ook voor u tot de mogelijkheden behoort, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ons werkgebied

Binnen de gemeente Alblasserdam bedienen wij de buurten en wijken: Centrum, Alblasserdam oude bebouwing, Blokweer, Dam, Dam-Oost, Dam-West, Kinderdijk, Kinderdijk (gedeeltelijk) oude bebouwing, Kinderdijk nieuwe bebouwing en Souburgh.

Ja, ik heb een CV-ketel installateur in Rotterdam nodig!

Wilt u meer weten over onze CV-ketels of wilt u graag direct een afspraak maken met een betrouwbare CV-ketel installateur in Rotterdam? Neem dan contact op met HanVos Warmtetechniek. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en voorzien u met plezier van een vrijblijvend advies.

 

cvketel en het infrezen van vloerverwarming in alblasserdam

 

Tags:

 

combiketel, hr-ketel, besparing, vervangen, installeren, monteren, onderhoud, storing, verwarming, beste koop, vergelijken, monteur, aanbieding, loodgieter, installateur,  huren, kopen, leasen.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!