HR-ketel vervangen

Niemand wil natuurlijk plotseling in de kou komen te zitten, of verrast worden door een koude douche. Het tijdig vervangen van uw HR-ketel is dan ook heel belangrijk.

Wat u moet weten over een HR-ketel vervangen

Een HR-ketel gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Afhankelijk van hoe goed de ketel is onderhouden, zal hij daarna waarschijnlijk wat kuren krijgen. Een tijdige vervanging van uw HR-ketel belangrijk als u wilt voorkomen dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Maar er is nog een andere reden waarom een HR-ketel vervangen aantrekkelijk kan zijn. Is uw huidige ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas en stroom. Moderne HR-ketels zijn stukken zuiniger dan de exemplaren die 15 jaar geleden op de markt werden gebracht. Met de aankoop van een nieuwe HR-ketel kunt u jaarlijks wel €300 of meer op uw stookkosten besparen! Zo heeft u de investering dus al snel weer terugverdiend.

Wat wij voor u kunnen betekenen

HanVos Warmtetechniek levert HR-ketels van de merken Nefit, Intergas, Remeha, Vaillant, Itho Daalderop, AWB, Ferroli en Atag. Daarmee bent u altijd verzekerd van topkwaliteit, betrouwbaarheid en aantrekkelijke garantievoorwaarden! Wij kunnen voor elke woonsituatie een passende CV-ketel leveren. Wilt u direct weten welke HR-ketels het beste bij u passen? Gebruik dan onze Ketelkiezer! Uiteraard kunnen wij ook de levering, installatie en het onderhoud van uw nieuwe HR-ketel verzorgen. 

Ja, ik wil graag mijn HR-ketel vervangen!

Heeft u nog vragen met betrekking tot het vervangen van uw HR-ketel, neemt u dan contact op met HanVos Warmtetechniek. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van verwarmingssystemen en helpen u graag verder met een deskundig advies. Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen voor de installatie van een nieuwe HR-ketel, dan kunt u ons ook even bellen op telefoonnummer 078 - 645 1351.

Onze merken

Klik op 1 van de merken om de producten te bekijken.
Klik hier voor alle merken!